Täydellisten iltapukujen tapahtumakauppa

Meiltä Maahantuojien Outleteista löydät aina mahtavan valikoiman erityylisiä iltapukuja kokonumeroissa XS – XXL. Kierrämme muutaman kerran vuodessa Suomen suurimmissa kaupungeissa järjestämässä päivän kestäviä myyntitapahtumia, joissa kaikki iltapuvut ja juhlamekot myydään jopa -70% alennuksella.

Suomen monipuolisin iltapukumyymälä

Tuomme jokaiseen tapahtumaan runsaan valikoiman pukuja, jotta juuri sinä löytäisit unelmapukusi helposti ja edullisesti. Pienimmissäkin tapahtumissamme on yli 600 iltapuvun valikoima ja suurtapahtumiin tuomme yli 1500 iltapukua. Koska vastaanotamme iltapukuja myyntiin useilta eri valmistajilta, kaupoilta ja maahantuojilta valikoimamme on aina mielenkiintoinen ja monipuolinen. Valikoimamme vaihtuu useita kertoja sesongin aikana, kun otamme vastaan meille tarjottuja eriä sitä mukaa kun niitä vapautuu.

Iltapuvut aina edulliseen hintaan

Meillä on vain yksi ehdoton sääntö ja se kuuluu näin: Kaikki tapahtumissamme myynnissä olevat puvut myydään jopa -70% alennuksella alkuperäisestä hinnasta. Haluamme, että asiakkaamme löytävät juuri sellaisen puvun kuin haluavat ja voivat ostaa sen miettimättä hintaa.

Päivitämme Instagramiin kuvia niin valikoimamme puvuista kuin tapahtumistammekin. Pääset nyt kätevästi seuraamaan meitä myös tämän kuvagallerian kautta!