Miten Maahantuojien Outlet toimii?

Maahantuojien Outlet-tapahtumia järjestetään syys-talvikaudella Suomen suurimmissa kaupungeissa. Avaamme päiväksi pop up-tyylisen iltapukumyymälän suureen saliin, johon tuomme laajan valikoiman iltapukuja. Ilmoitamme tapahtumista ennakkoon omilla sivuillamme sekä Facebookissa. Keskimäärin tapahtumissamme on myynnissä yli 1000 pitkää iltapukua, joista osa on uniikkeja yksittäiskappaleita. Kaikki puvut maksavat alle 200 €. Rakennamme tapahtumiin naisille yhteisen sovitustilan, jossa on peilausmahdollisuus.

Kokoja

Valikoimistamme löytyy aina iltapukuja kokoluokassa XS-XXL. Puvut on tapahtumissa järjestetty koottain. Vaikka valikoimamme vaihtelee tapahtumasta toiseen pidämme huolta, että pukuja löytyy kaiken kokoisille.

Värejä

Valikoimassamme on aina hyvä valikoima värejä. Suosituinta akateemista juhlaväriä mustaa sekä muista tummia sävyjä pidämme aina hyvän määrän valikoimissamme.

Malleja

Klassisen tyylikkäiden laskeutuvien iltapukujen lisäksi valikoimissamme on aina myös näyttäviä design-luomuksia sekä sesonkiaikana myös leveähelmaisia tanssiaispukuja.

ILTAPUVUT EDULLISESTI

Maahantuojien Outlet-tapahtumissa myydään reiluin alennuksin laadukkaita iltapukuja. Otamme valmistajilta ja kaupoilta myyntiin poistoeriä, mallikappaleita ja erien viimeisiä iltapukuja, joita myymme tapahtumissamme edulliseen hintaan. Kaikki iltapukumme ja vanhojentanssipukumme ovat jopa -70% alkuperäisestä hinnasta. Tapahtumissamme on aina suuri valikoima kokoja, värejä ja malleja.

Kaikki puvut
0
euroa tai vähemmän
jokaisessa tapahtumassa yli
0
pitkää iltapukua
Edullisimmat iltapuvut
0
euroa

Ihania iltapukuja. Ihanan edullisesti.

Pikaohje ostajalle

Maahantuojien Outletiin olet tervetullut sellaisena kuin olet. Poimi valikoimasta mielenkiintoiset puvut koottain järjestetyistä rekeistä ja sovittele omaan tahtiisi. Voit ottaa kerralla sovitukseen 5 iltapukua. Ota kuvia, kysy kaverilta mielipidettä – ole kuin kotonasi.

Palauta sovittamasi palautusrekkiin, oletpa hakemassa lisää sovitettavaa tai löytänyt jo oman suosikkisi. Näin tapahtumaan myöhemmin tulevillakin on mahdollisuus löytää unelmiensa iltapuku helposti. Tutustu tarkempiin ohjeisiin tästä>>

Haluatko edullisille iltapukuostoksille?

Maahantuojien Outleteissa on aina hyvä meno ja upeita pukuja. Tule sellaisena kuin olet, sovita niin montaa iltapukua kuin haluat ja löydä unelmiesi puku outlet-hintaan.