Ohjeet onnistuneisiin iltapukuostoksiin

Pukuja riittää myös iltapäivälle

Tapahtumissamme on joskus hyvinkin ruuhkaista heti tapahtuman auettua parin ensimmäisen tunnin ajan, kun innokkaimmat asiakkaat saapuvat ajoissa paikalle. Otathan huomioon, että suurin osa puvuista on tapahtuman alettua sovitustilassa. Tällöin parhaimmat löydöt voi tehdä palautusrekistä! Jos haluat välttää ruuhkaa niin suosittelemme tulemaan tapahtumaan vasta iltapäivällä.


Iltapuvut kokojärjestyksessä

Iltapuvut ovat järjestetty koottain rekkeihin ja rekit on merkitty selkeästi kokotunnuksin.

Koosta XS/S löytyy numerokoot 32 – 36.
Koosta M numerokoot 38 – 40.
Koosta L numerokoot 42 – 44.
Koosta XL koot 46 – 54.

Sovitettavaa kannattaa ottaa reilusti, jotta oikea malli löytyy helposti. Muista tarkistaa myös palautusrekki ja kampanjarekit löytöjen varalta!

Sovitustila vain naisille

Tapahtumissamme on käytössä kaikille naisille yhteinen sovitustila, jossa peilausmahdollisuus. Miehet ja makutuomarit odottavat sovitustilan ulkopuolella vaikkapa heille varatuilla tuoleilla. Sovitustilasta voi tulla esittelemään pukulöytöjään myymälän puolelle!


Palauta sovittamasi puvut palautusrekkiin

Pidä huoli, että nostat sovittamasi tuotteet takaisin henkariin ja viet palautusrekkiin niin seuraavakin pääsee sovittelemaan pukuja! Palautusrekki löytyy sovituskopista tai sen läheisyydestä. Älä jätä pukuja lojumaan tuoleille tai lattioille.

Jätä lapset hoitoon

Suosittelemme lämpimästi jättämään lapset hoitoon, kun tulet ostoksille outlettiin. Joskus tapahtumissa on ruuhkaisaa ja pienet lapset joutuvat helposti eksyksiin ja väsyvät. Jos vahtia ei järjesty niin ajoitathan käyntisi iltapäivään, jolloin on yleensä rauhallisempaa.


Ota mukaan oma ostoskassi

Pakkaa mukaasi suurehko kassi, vaikkapa ikealainen tai muu kestokassi ostosta varten. Jos unohdat kassin niin ei huolta, tapahtumassamme on myynnissä muovikasseja 1 €:n hintaan.

Voit maksaa käteisellä tai kortilla

Kassalla voit maksaa valintasi mukaan joko käteisellä, Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Ruuhkaisissa ja suurissa tapahtumissa käteinen on kaikkein nopein maksutapa kiireiselle!


Muokkausten suunitteluapua

Jos puku on liian pitkä tai se kaipaa muita pieniä muutoksia niin voit pyytää henkilökunnan jäseneltä apua muokkausten suunnitteluun. Saat ammattilaisen neuvot ja vinkit sekä alustavan hinta-arvion.


Ota mukaan myös juhlarintaliivit ja kengät – näet puvun istuvuuden kertasovituksella!