Ohjeet onnistuneisiin iltapukuostoksiin

Pukuja riittää myös iltapäivälle

Tapahtumissamme on joskus hyvinkin ruuhkaista heti tapahtuman auettua parin ensimmäisen tunnin ajan, kun innokkaimmat asiakkaat saapuvat ajoissa paikalle. Sovitustilaan saa viedä kerrallaan maksimissaan 5 pukua, joten jos juuri sellaista pukua jonka haluaisit ostaa ei sillä hetkellä löydy rekistä niin odotahan hetki, kun pukuja palautuu sovituksesta. Jos haluat välttää ruuhkaa niin suosittelemme tulemaan tapahtumaan vasta iltapäivällä. Jokaisessa tapahtumassamme on aina niin paljon pukuja, että niitä riittää myös iltapäivälle!


Iltapuvut kokojärjestyksessä

Iltapuvut ovat järjestetty koottain rekkeihin ja rekit on merkitty selkeästi kokotunnuksin.

Koosta XS/S löytyy numerokoot 32 – 36.
Koosta M numerokoot 38 – 40.
Koosta L numerokoot 42 – 44.
Koosta XL koot 46 – 54.

Sovitustila vain naisille

Tapahtumissamme on käytössä kaikille naisille yhteinen sovitustila, jossa peilausmahdollisuus. Miehet ja makutuomarit odottavat sovitustilan ulkopuolella vaikkapa heille varatuilla tuoleilla. Sovitustilasta voi tulla esittelemään pukulöytöjään myymälän puolelle!


Palauta sovittamasi puvut palautusrekkiin

Voit ottaa kerrallaan maksimissaan 5 pukua sovitukseen. Voit aina hakea lisää pukuja sovitukseen jos ensimmäisellä sovituskerralla ei tärppää. Saat ennen sovittamaan menoa mukaan sovituslapun, josta käy ilmi montako pukua olet vienyt sovitukseen. Palauta lappu ja tuo tullessasi sovittamasi puvut myös pois sovitustilasta. Jos olet menossa sovitustiloihin makutuomarina niin saat makutuomarilapun mukaasi.

Voit maksaa käteisellä tai kortilla

Kassalla voit maksaa valintasi mukaan joko käteisellä, Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Ruuhkaisissa ja suurissa tapahtumissa käteinen on kaikkein nopein maksutapa kiireiselle!


Jätä lapset kotiin

Suosittelemme lämpimästi jättämään lapset hoitoon, kun tulet ostoksille outlettiin. Tapahtuma on suunnattu aikuisille. Tapahtumissa on ruuhkaista ja pienet lapset jäävät aikuisten jalkoihin. Lastenvaunuja ei voi tuoda tilaisuuteen.