Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Maahantuojien Outletin iltapuvut tulevat meille myyntiin ympäri Eurooppaa. Pääasiallisesti puvut tulevat Ranskasta, Espanjasta ja Saksasta.
Iltapukujamme voi ostaa ainoastaan tapahtumistamme. Meillä ei ole verkkokauppaa eikä kivijalkaliikettä.
Puvut ovat myynnissä vain tapahtumissa ja tapahtumien välillä ne ovat varastossa, josta emme pysty hakemaan yksittäisiä pukuja. Ainoa tapa saada puku – jos sitä siis vielä on jäljellä – on tulla seuraavaan tapahtumaan.
Laitamme puvut tapahtumissa kokojärjestykseen ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös pitämään koot järjestyksessä.

Lajittelemme koot rinnanympäryksen mukaan

Koko XS, rinnanympärys alle 82 cm
Koko S, rinnanympärys 82 – 90 cm
Koko M, rinnanympärys 90 – 100 cm
Koko L, rinnanympärys 100 – 120 cm
Koko XL, rinnanympärys yli 120 cm.

Tottakai saa! Katso kuitenkin sovitushuoneessa kuvaa ottaessasi, ettei taustalla ole muita henkilöitä.
Tapahtumissa voi maksaa käteisellä, Visa Electronilla, MasterCardilla ja Visalla. Lähimaksun raja on 25 €.
Järjestämme tapahtumia yleensä syksyn ja talven aikana, suurimmissa kaupungeissa kahdesta kolmeen kertaan. Jos sinulla on tiedossa iso tapahtuma (promootio, kansainvälinen konfrenssi tai muu suuri juhlatapahtuma) paikkakunnallasi tulemme mieluusti järjestämään tapahtuman.
Tapahtumissa ei voi varata pukuja, sillä pyrimme mahdollisuuksien mukaan myymään puvut uusille omistajilleen helposti ja nopeasti. Varattuja pukuja noudetaan valitettavan harvoin. Mieti mieluummin hetki pidempään ja kysy kaverilta neuvoa.
Tietysti, mutta ei sovitustilaan. Sovitustilat ovat vain naisille. Varaamme jokaiseen tapahtumaan tuoleja makutuomareita varten.

Tule ennemmin esittelemään pukulöytösi reippaasi sovitustilan ulkopuolelle niin muut naiset saavat sovittaa rauhassa.

Valikoimamme vaihtelee sesongista toiseen. Saamme yleensä myytävät puvut viikkoa kahta ennen tapahtumaa varastoon. Kaikista puvuista ei ehditä siis ottamaan kuvia, sillä pukuja on parhaimmilaan tuhansia. Puvuista löytyy parhaiten kuvia Facebookista ja Instagrammista juuri ennen kiertuetta. Emme ehdi vastaamaan tapahtumakiertueiden aikana viesteihin.